Ja här lägger jag recept på griskött som jag har gjort just nu är det inte många recept men jag hoppas att få till mer. Men då måste jag få mer pengar och det har jag inte just nu.
(För fyra personer)
Ingredienser:
500 gram fläskfile
2 msk Milda flytande margarin
150 g färska kantareller (alt burk)
100 g färska champinjoner skivade (alt burk)
1 gul lök, finhackad
2,5 dl vatten
1 st Knorr fond de chef beef
2½ dl milda mat
Salt och svartpeppar
Gör så här:
1. Borsta ren svampen från smuts och skräp. Skiva champinjonerna. Putsa fläskfilen och skär den i ca 1½ centmeter tjocka skivor. Stek fileerna i mat fett i en stekpanna på medelvärme ca 2 minuter på varje sida. Salta och peppra.
2. Ta upp köttet och vira in det i aluminium folie. Stek den hackade löken tillsammans med kantarellerna och champinjonerna i matfett i en panna med hög kant. Tillsätt vatten, buljong och Milda mat. Smaka av med peppar och salt
3. Lägg i filebitarna i gytan och hetta upp dem. Servera grytan tillsammans med kokt potatis, ris eller pasta.
Jag fick inte tag i kantareller denna gång så jag tog bara champinjoner 28/6-2015