Logga www.henrikporali.se

Nyheter

Nyheter om min sida kommer här. Jag har en section om nya saker jag lägger till men på denna sidan så kommer jag lägga till saker som inte kommer med på sectionen på nytt. Om jag gör om sidan så kan detta komma in på denna sidan.

NR 4

Jag har just lagt upp nytt kontakt formulär så ni kan maila mig utan att ange eran mailadress. Det finns på kontakt sidan och ni kan då lägga in ett mail som jagharingenmail@telia.com och då kan ni maila utan att ange eran adress. Men tänkt på att jag inte kan maila er tillbaks om ni gör detta. Ni kan också lämna mailadressen tom och inte skriva i något i detta flält. Jag får eran IP adress men det är bara vilken bredbands bolag ni har inget mer får jag veta.

NR 2

Nr 2 La in nya läknar till alla blider och målningar och allt fick jag göra om igen men nu är det uppe. Jag fick göra om allt med blider och grafik för att få det att fungera men jag tror ändå att det finns ett fel i progrmmet men det kommer inte varje gång så jag måste lägga till många gånger innan det blir fel igen. Har lagt till så att nu skall inte viruskyddet komma emellan. Så skall vi se om det är det som gör att det blir fel igen. Jag har fortsatta problem med webbprogrammet så jag har stängt av lite för att se om problemet försvinner då. Vi får se hur det går. Nu har jag löst problemet det var ett backupp program som använde filen så då gick det inte att spara och då fick jag felmeddelande... Jaha så kan jag säga att meyn fungerar inte i Internet Explorer 11 inte heller så kommer blider och målningar rätt men jag tror inte jag kan fixa detta heller får svar snart så får vi se...Hej jag igen nu fungerar det i IE 11 igen men blider och målningar kommer i en rad neråt jag vet inte om jag kan fixa detta med men nu är ett problem löst till så surfa på...